Vállalatirányítási rendszer

 

 

Biztosan tudja: egy cég vagy fejlődik, vagy hanyatlik – stagnálnás nincs. A fejlődés olyan, mint a cápa: ha megáll, meghal(unk).

A fejlesztés alapja a jó döntés

Aki precízen, pontosan, ésszerűen kezeli a rendelkezésére álló adatokat, az gyorsabban és jobban tud dönteni. Aki jobban kihasználja a rendelkezésére álló erőforrásokat, az gyorsabban tud fejlődni. A vállalatirányítási rendszer az adatok rögzítése és rendszerezése – a fejlődés alapja.

Ön fejleszteni akarja a cégét, rendre vágyik, át akarja látni, mi történik.

A jó vállalatirányítási rendszer együtt fejlődik cégével, pontosan követi cége folyamatait, és éppen azokat a kimutatásokat tartalmazza, amelyekre Önnek szüksége van. Nincs millió bonyolult funkció, nincsenek átláthatatlan menük, csapdát sejtető mellékutak. Éppen annyira bonyolult a rendszer, mint az Ön cége. A saját cégét átlátja, ugye?

Néhány példa

Adatkezelés

Tekintsük át együtt, milyen munkafolyamatokban hogyan kezel adatokat Ön vagy a munkatársai:

Nyilván tudja, hogy az élőmunka a legkevésbé költséghatékony erőforrás. Ráadásul a kézi adatkezelés lélekölően unalmas is – szoktassa munkatársait kreatív munkára, hogy cége dinamikusan fejlődjön, gyorsan reagáljon a piac változásaira!

Milyen elemzések segítik vezetői munkáját?

Hogyan működik?

Ha jól szervezett rendszert használ, minden eddigi tapasztalat az Ön cégének fejlődését segíti! Minden cég más, minden cégvezetőnek kicsit másképp jár az agya, mindenhol kicsit másképpen vetődnek fel a kérdések, ezért érdemes testreszabott, optimalizált rendszert használni, amelynek segítségével bármikor láthat cégéről tűéles pillanatfelvételt!

Győződjön meg róla Ön is! Kérjen auditot!

„Használok Excel fájlokat!”

Sokan használnak Excel fájlokat, sőt összelinkelt Excel rendszereket. Az Excel kiváló táblázatkezelő, ám adatok nyilvántartására, kezelésére használjon adatbáziskezelő programot, amit erre a feladatra készítettek! Sokféle adatbáziskezelő létezik, ezek közül egy az Access. Olvassa el, mire való az Excel, mire jó az Access?

Az Ön gépén van Access? Használta már?

Az Access az egyik legritkábban használt Office alkalmazás, pedig felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető, és nagyban megnöveli az adatkezelés hatékonyságát. Próbálja ki Ön is! Tartsa rendben partnereinek adatait egy egyszerű Access adatbázisban, amit ajándékba készítettem Önnek!

Az Ön gépén nincs Access?

A Microsoft Access Runtime kiegészítője segítségével akkor is használhat adatbázisokat, ha nem vette meg az Access-t! Próbálja ki Ön is! Tartsa rendben partnereinek adatait egy egyszerű Access adatbázisban, amit ajándékba készítettem Önnek! És még az Access-t sem kell megvásárolnia.

E kettőn kívül még rengeteg más adatbáziskezelő program van, akár online adatkezelésre is. Ezek között több ingyenesen is használható. Mindegyik alkalmas vállalatirányítási rendszerek elkészítésére. Sőt: minden vállalatirányítási rendszer alapja jól szervezett adatbázis.

„Annyiféle szoftvert lehet már kapni, hogyan válasszak közülük?”

A kész szoftverek nagy általánosságban szolgálják ki a megrendelők igényeit, ezért szokták testreszabni a meglévő programot. A programozók – akik értenek a testreszabáshoz – nem értenek az Ön cégéhez. Ezért érdemes a cég folyamatait átvilágítani a testreszabás megrendelése előtt. Az Ön cége ugyanolyan, mint a szomszédé?

Egy jó programozó elkészít bármilyen rendszert, amit leírnak számára, de nem tudja elképzelni, hogyan működik például egy raktár. Vajon Ön le tudja írni cége működését egy programozó szavaival?

A kész szoftverek forgalmazóit nem érdekli az Önök tevékenysége, nem látják át az Ön munkafolyamatait, ők a saját programjuk rendszerében gondolkoznak. Egy dobozos szoftver esetében Önnek kell megértenie a programozók gondolatmenetét. Értse meg jobban – saját munkafolyamatait!

„Van már ügyviteli rendszerem”

Vizsgálja fölül időről időre rendszereit, hiszen az üzlet gyorsan változik, a nagy rendszerek pedig maguktól nem követik a belső változásokat.